Outlet
37.93 kr Moms inkl. 30.34 kr Exkl. Moms *
Butikspris 77.14 kr
-51

Malfini 137C - Unisex tung ny t-shirt


Färg
Storlek
Kvantitet
-
+
kr 0.00
(Lager: 1)
0 artiklar 0.00 kr
Beskrivning

Malfini 137C

De som letar efter en bekväm outfit med en enkel design hittar vad de letar efter med denna Heavy New unisex t-shirt från märket Malfini. Det är en tidlös bas som lätt hittar sin plats i alla garderober. Allt du behöver göra är att välja din storlek. Flera färger finns också för att tillgodose alla smaker. Grönt, vitt, svart, rött, grått, orange ... Välj den modell som passar din stil bäst!

Det är en unisex t-shirt gjord av ett mjukt och extremt bekvämt material. Det lovar därmed optimal bärkomfort under alla årstider. Den är utformad för att följa med dig så länge som möjligt och drar nytta av en hög grammatik för att garantera god soliditet och en livslängd i enlighet med dina förväntningar och dina behov. Lätt att underhålla, det kan tvättas för hand eller med maskin. Torkning i det fria rekommenderas också för att bevara dess kvaliteter.

Den är omärkt och klädd i en fast färg. Du kan anpassa den genom att skriva ut din logotyp, varumärke, produktnamn eller bara en bild du gillar. Det erbjuder det perfekta utrymmet för marknadsföringskampanjer.

• rörformad snitt

• smal hals i 1: 1 revben med 5% elastan

• axel till axel förstärkning

• silikon finish

• produkter kombinerade med MALFINI/ADLER etiketter

• Vikt: 200 g/m²

Vikt
200g/m²
Fri frakt på beställningar över 1 199.00 kr på detta lager!
Spännande produkter

Kommentarer på Malfini 137C