Outlet
44.52 kr Moms inkl. 35.62 kr Exkl. Moms *
Butikspris 99.77 kr
-58

Malfini 169C - Fit-T L-T-shirt för kvinnor


Storlek
Kvantitet
-
+
kr 0.00
(Lager: 3)
0 artiklar 0.00 kr
Beskrivning

Malfini 169C

Denna Fit-t LS t-shirt för kvinnor är en av stolthet hos varumärket Malfini. De som ännu inte har hittat en avslappnad topp för att uppdatera sin garderob kan vända sig till den här modellen. Med sin anmärkningsvärda tillverkningskvalitet och noggranna finish kommer den att uppfylla alla dina krav.

Denna t-shirt har en något skräddarsydd passform med sidosömmar. Det är en ganska enkel stil, men en som har bevisat sin effektivitet om och om igen. Dess runda hals är djup och renhetsbandet på denna nivå gjordes i samma material som resten av artikeln. Den smala nacken är i 1: 1-ribba med 5% elastan för att förbättra motståndet hos denna ofta stressade del. Axelsömmarna har också förstärkts så att du kan utföra alla slags rörelser, även plötsligt, utan att riskera att skada detta område. De långa ärmarna erbjuder dig flera möjliga kombinationsmöjligheter med byxor i samma stil.

T-shirten finns i flera solida färger, från vitt till svart, inklusive gult, rött, blått eller till och med grönt. De tillgängliga storlekarna sträcker sig från storlek XS till storlek 3XL.

• Något snitt med sidosömmar

• Djup rund hals

• Smal 1: 1 ribbkrage med 5% elastan

• Självtyg krage

tejp

• Förstärkta axelsömmar • Långa ärmar

Vikt
160g/m²
Fri frakt på beställningar över 1 199.00 kr på detta lager!
Spännande produkter

Kommentarer på Malfini 169C