Outlet
19.23 kr Moms inkl. 15.38 kr Exkl. Moms *
Butikspris 39.31 kr
-51

Malfini 135C - Klassisk ny T-shirt för barn


Färg
Storlek
Kvantitet
-
+
kr 0.00
(Lager: 1)
0 artiklar 0.00 kr
Beskrivning

Malfini 135C

Uppdatera ditt barns garderob med bekväma och snygga kläder som denna klassiska nya t-shirt för barn från märket Malfini. Lätt och med korta ärmar, det luktar sommar och är perfekt för att gå tillbaka till skolan.
Precis som alla grundkläder erbjuder denna t-shirt en mängd olika möjligheter att ge ditt barn ett lätt och avslappnat utseende. För botten satsar vi på de tidlösa jeansen, praktiska och ultratåliga, eller vanliga eller mönstrade shorts för de mest snygga. På vintern associerar vi det med en liten jeansjacka eller en tjock rutig skjorta.
För att säkerställa optimal komfort är dess designmaterial mjukt vid beröring och mycket bekvämt att bära. Tyget är starkt och tåligt för att säkerställa en bra livslängd. För mer komfort är halsbandet tillverkat av samma material. Sömmarna har också förstärkts.
Denna Classic New Malfini-barn-t-shirt finns i flera storlekar. Olika färger finns också. Du kan välja nykter färger som vit, svart eller grå. För att förlänga sommaren satsar du på ljusa och lysande färger som gul, orange eller röd.

• klippt med sidosömmar
• smal krage i 1: 1 revben
• nacktejp i samma material
• förstärkta axelsömmar
• du ​​hittar färgerna som slutar med 30 under produkt 13X i avsnittet ”SALE”
• Vikt: 145 g/m²

Vikt
145g/m²
Fri frakt på beställningar över 1 199.00 kr på detta lager!
Spännande produkter

Kommentarer på Malfini 135C