Facebook Pixel
Outlet
29.75 kr Moms inkl. 23.80 kr Exkl. Moms *
Butikspris 61.94 kr
-54

Malfini 129C - Enkel T-shirt för män


Storlek
Kvantitet
-
+
kr 0.00
(Lager: 1)
0 artiklar 0.00 kr
Beskrivning

Malfini 129C

Denna Basic t-shirt för män från märket Malfini antar en stil som är mest grundläggande som namnet antyder, men det har allt. Med sitt rörformade snitt förför det genast fans av genren.

Denna artikel är av mycket hög kvalitet, den har gynnats av en snygg silikonfinish och en design som överensstämmer med alla standarder som styr textiltillverkningsvärlden. Dess 1: 1-krage är smal och tillverkad av 5% elastan. Denna komposition är användbar på detta område för att förstärka strukturen på t-shirten och säkerställa dess styrka, eftersom den är en mycket stressad del. Den har också ett axel-till-axel-förstärkningsband. Det bör noteras att det är en produkt som härrör från en kombination mellan två grupper och därför har två etiketter (Malfini och Adler).

T-shirtens vikt är 160 g/m2, siffror som bevisar att tyget är lätt. Du kan sätta på den under varmt väder utan problem. För att underhålla den kan du lägga den i maskinen eller tvätta den för hand, den kommer inte att riva lätt och riskerar inte att gnugga av sig under de första tvättarna.

• Rörlig passform

• Smal 1: 1 ribbkrage med 5% elastan

• Axel till axelförstärkning

• Silikonfinish

• Kombinerade produkter med MALFINI/ADLER-etiketter

Vikt
160g/m²
Fri frakt på beställningar över 1 199.00 kr på detta lager!
Spännande produkter

Kommentarer på Malfini 129C