Outlet
54.61 kr Moms inkl. 43.69 kr Exkl. Moms *
Butikspris 123.99 kr
-56

Malfini 213C - Pikétröja i bomull för kvinnor


Storlek
Kvantitet
-
+
kr 0.00
(Lager: 1)
0 artiklar 0.00 kr
Beskrivning

Malfini 213C

Denna bomullspoloshirt för kvinnor är otvivelaktigt en av de mest populära artiklarna av märket Malfini. Tack vare sin höga tillverkningskvalitet och sina noggranna finish kan den förföra alla som letar efter en ny stil att anta.

Detta är en pikétröja med smal passform och slitsar i sidorna, en design som är ganska enkel vid första anblicken, men som omedelbart är behaglig. Kragen och ärmarna är i 1: 1-resår och den smala knappslåsen har 5 knappar. Halsbandet är i samma material som resten av pikétröjan. Axelsömmarna har förstärkts så att du kan utföra alla typer av rörelser utan att riskera att denna del lossnar eller går sönder när som helst. Fickan är separat för enkel märkning. Du kan kombinera den med olika typer av avslappnade byxor och matchande sneakers, det beror på utseendet du vill anta.

Denna modell finns i flera färger. Med en vikt på 170 g/m2 kan du vara säker på att denna artikel är mycket lätt och kan vara ett bra tillskott för soliga dagar. Denna pikétröja kan tvättas i maskin.

• Monterat snitt med sidoslitsar

• Krage och ärmar i 1: 1 revben

• Smal knapp med 5 knappar

• Självtygskrage

tejp

• Förstärkta axelsömmar • Separat ficka för enkel märkning

Vikt
170g/m²
Fri frakt på beställningar över 1 199.00 kr på detta lager!
Spännande produkter

Kommentarer på Malfini 213C