Outlet
56.31 kr Moms inkl. 45.05 kr Exkl. Moms *
Butikspris 133.03 kr
-58

Malfini 216C - Heavy Cotton Pikétröja för kvinnor


Storlek
Kvantitet
-
+
kr 0.00
(Lager: 10)
0 artiklar 0.00 kr
Beskrivning

Malfini 216C

Komplettera din samling med den här tunga bomullspoloskjortan för kvinnor som erbjuds av märket Malfini! Det är en elegant och trendig pjäs att shoppa den här säsongen. Om du vill byta från den tidlösa eller mycket klassiska vita eller svarta polotröjan finns andra färger: rött, blått, grönt ... Det finns något för alla. Det finns också i alla storlekar.

Med sitt passande snitt kommer denna modell att feminisera ditt utseende, samtidigt som den ger en oemotståndlig touch av sportkläder. Det är beroende av diskretion, med knappar klädda i samma färg som tyget. För optimal komfort är den utformad i ett mjukt och bekvämt material. Kragen är utrustad med ett renhetsband. Dess höga vikt är en garanti för dess styrka och motståndskraft. Det kan hålla i flera år utan problem, förutsatt att det är väl underhållet, naturligtvis.

Tänk inte att Heavy Cotton Malfini-pikétröjan bara passar sportiga kläder eller jeans. Det kan också vara sexigt när det blandas med en minikjol i konstläder för en garanterad glamrocknot. Tveka inte att förstärka ditt utseende med ett vackert par moderna fotbollsskor.

• monterad snitt med sidoslitsar

• krage och ärmar i 1: 1 revben

• smal 5-knappslå

• självtillverkad krage med halsband

• förstärkta axelsömmar

• Vikt: 220 g/m²

Vikt
220g/m²
Fri frakt på beställningar över 1 199.00 kr på detta lager!
Spännande produkter

Kommentarer på Malfini 216C